Halil Atamavcı İlkokulu

Vizyon: Halil Atamavcı İlkokulu olarak Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda bilişsel, sosyal, ahlaki ve psikolojik yönden iyi yetişmiş, çağdaş, sanata ve kültüre değer veren, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkemizde ve diğer çağdaş ülkelerde eşdeğer kurumlar arasında gerçek yerini ülkü edinmiş, idealist, sorumluluk sahibi, öğrenmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini sağlamak, böylece topluma yararlı birer birey olarak yetişmeleri için bir bütünüz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ 2-YEMEKTE DENGE PROJESİ 3-BEYAZ BAYRAK PROJESİ( BEŞİNCİ DEFA BEYAZ BAYRAK ALINDI) 4-ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 1-AB + ERASMUN PROJEMİZ ( Put me in fairy tale ) 2-KARDEŞ OKUL PROJESİ(Ukrayna Kiev İli “Solomyonskiy İlçesi’nin 144 Nolu G. Vaşenka Lisesi")

Telefon - 0216 5724362

WEB - https://halilatamavci.meb.k12.tr

Adres - İçerenköy Mah. Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi Yeşil Belde Sokak No. 4 Ataşehir/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu Ataşehir 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşmuştur. Güneyinde Maltepe, batısında Kadıköy, kuzeybatısında Üsküdar, kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy ve doğusunda Sancaktepe ilçelerine komşudur. İlçe 25,84 kilometrekaredir, nüfusu 351.046´dir ve sınırları dahilinde toplam 17 mahalle vardır.

Ulaşım OKULUMUZA; KADIKÖY-BAKKALKÖY MİNİBÜSLERİ BOSTANCI-DUDULLU MİNÜBÜSLERİ 19F - YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ-FINDIKLI MAHALLESİ-KADIKÖY 319 - KAYIŞDAĞI MAHALLESİ-KADIKÖY 19D - ÜMRANİYE - BOSTANCI 14KS - KADIKÖY-GÖLET-SULTANBEYLİ 21B - K.BAKKALKÖY - KADIKÖY 10 - ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİ - ATAŞEHİR - BOSTANCI 19 - FERHATPAŞA-Y.TEPE ÜNV.-KADIKÖY 19SB - SULTANBEYLİ-BOSTANCI İETT OTOBÜSLERİ İLE ULAŞILABİLİR. (METRO BOSTANCI DURAĞINA 300 METRE MESAFEDE İÇERENKÖY HALİL ATAMAVCI İLKOKULU DURAĞI)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ: 2,5 KM. İL MERKEZİ: 20 KM.